Moto mrazovi u akciji

I ove godine motoristi diljem zemlje oblače crvenu opravu i darivaju djecu2009-12-05 15:03:49

Moto mrazovi u akciji  

Bookmark and Share

Sada već naširoko poznata akcija darivanja djece postala je standardna aktivnost mnogih moto klubova i pojedinaca u cijeloj Hrvatskoj. Odlična ideja koja uz druženje razveseli i pokoje dječje srce, posebno one koja žive u domovima ili bez roditelja hvale je vrijedan poduhvat. Zato unaprijed čestitamo svima koji će odvojiti svoje vrijeme i sredstva da razvesele najmlađe. Zato otvaramo ovaj blog kako bi svi koji to žele mogli učitati svoje fotgrafije i dojmove ili prikazati cijela događanja. Ovaj prigodni blog biti će Motorevijin slavljenički kutak.....unesite duh darivanja i na web i podijelite s ostalima svoj moto mraz događaj.





Moto mrazovi.....

nazad na Moto mrazovi u akciji blog >>




2 kometar
Ocjeni!

Komentari

Samo registirani i prijavljeni korisnici mogu ostaviti komentare. Možete se registrirati ovdje.

Dane

2010-01-05 13:27:51

Motomrazovi, u organizaciji MK Osijek, darivat će i uveseljavati djecu u subotu 5. prosinca 2009. na osječkome Trgu Ante Starčevića u vremenu od 11:30 do 12:30 sati.

Raspored događanja:

9,00 - Okupljanje ispred caffe bara "MK", Huttlerova 7b

9,30 - planiramo u organiziranom defileu krenuti do dječjeg doma "Klasje" gdje ćemo se zadržati u darivanju djece do 10,45, gdje će biti predani pokloni namijenjeni djeci u domu.

Zatim namjeravamo krenuti do caffe bara Snoopy na Zrinjevcu gdje se planiramo zadržati na okrijepi do 11,15.

Nakon toga planiran je odlazak na Trg A. Starčevića gdje će darivati i uveseljavati djeca do 12,30.

12,00 - članice ŽMK «Legice» predat će ček s prikupljenim sredstvima za akciju «Daj 5» Fundacije Milo moje, osnivaču fundacije Miroslavu Škori ili upravitelju fundacije dr. Igoru Bereckom

Nakon toga se nastavlja do caffe bara Gundulić i caffe bara Fortuna u Tenji gdje je i kraj akcije. Svi koji žele mogu se pridružiti akciji!

U slučaju kiše akcija se odgađa za sljedeću subotu, 12. prosinac.

borogrozni

2010-01-05 13:27:51

Neka se djeca vesele. Mi u Virovitici u sklopu MK kumova ukupno ćemo podijeliti 600 darova. Naš gradonačelnik Kirin malo nas je pogurao što se para tiče tako da ćemo ove godine darivati djecu u Virovitici i u Suhopolju. Slike obečajem uskoro....

Moto mrazovi u akciji 





Pregledano: 8105